Tänä vuonna pikkujouluinen teatteriesitys on lämminsydäminen, hauska ja humoristinen kertomus kahdesta miehestä, jotka yrittävät sopeutua yhteiskuntaan haasteellisten vuosien jälkeen. Esitys on lauantaina 16.12.2017 klo 13:00 Mikkelin Teatterissa ja herkullinen Buffet nautitaan Hotelli Cumuluksessa esityksen jälkeen.

Tilaisuuteen osallistuminen maksaa jäsenelle ja avec:lle ainoastaan 20 euroa/henkilö. Maksu tulee suorittaa yhdistyksen tilille (Suur-Savon OP: FI12 5271 0420 1125 50) ma. 20.11.2017 mennessä.

Tänä vuonna ilmoittautumiseen kokeiltiin Mikkelin Insinöörien Facebook-kanavaa joka toimikin erinomaisen mainiosti. Tilaisuus on loppuun varattu. Johtokunta kiittää!

 

Elling

elling

Arkielämä uudessa yhteisessä asunnossa on täynnä haasteita. Puhelimeen vastaaminen pelottaa, ravintolasalin ylittäminen kauhistuttaa kuin tutkimusretki pohjoisnavalle, kalsarit pitää pestä, kaupassa käydä ja uusiin ihmisiin tutustua. Tarina kertoo onnesta – se on muuten lähiöbaarissa omin rahoin nautittu läskisoosi – pärjäämisestä ja välittämisestä. Esitys suhteuttaa "tavallisten" ihmisten ongelmat uuteen mittakaavaan ja antaa kaikilla ajateltavaa.

ELLING pohjautuu norjalaisen Ingvar Ambjørnsenin romaaniin Brødre i Blodet, joka oli bestseller. Kirjan pohjalta Peter Naess ohjasi elokuvan päähenkilön nimellä Elling, ja se oli ehdolla parhaan ulkomaisen elokuvan Oscar-sarjassa vuonna 2002.

Rooleissa: Ismo Sievinen, Teemu Aromaa, Risto Kopperi, Marjo-Riikka Romo ja Mimmi Rantala
Ohjaus: Anna-Maria Klintrup
Suomentanut: Henri Kapulainen
Lähde: http://www.mikkelinteatteri.fi/ohjelmisto?ohjelma=98 / 22.10.2017