Tilaisuus on loppuunmyyty, johtokunta kiittää mielenkiinostanne!

MIKKELIN INSINÖÖRIEN PERINTEINEN PIKKUJOULUTEATTERI JA RAVINTOLAILLALLINEN 30:LLE NOPEIMMALLE PE. 16.11.2018 KLO 18:00 TEATTERIRAVINTOLA ILOSSA

Tänä vuonna perinteinen pikkujouluteatteri päätettiin järjestää show & dinner tyyppisenä tilaisuutena uudessa teatteriravintola Ilossa.

Teatteriravintola Ilo ravistelee nauruhermoja ja hivelee makunystyröitä Mikkelissä aivan uudella tavalla. ILOssa kohtaavat Suomen teatteritaivaan huippuammattilaiset ja vaikka kokkejakin on monta, soppa senkuin vain paranee. Teatteriravintola ILO sijaisee Kauppakeskus Akselissa, Pannukakkutalon tiloissa.

Tilaisuus alkaa illallisella Teatteriravintola Ilossa pe. 16.11.2018 klo 18:00 ja esitys Mirkun ja Artun parisuhdevinkit (rooleissa: Miia Nuuttila ja Seppo Halttunen) on tämän jälkeen klo 20:00.

Tilaisuuteen on varattu 30 pääsylippua. Osallistuminen maksaa jäsenelle ja avec:lle ainoastaan 20 euroa/henkilö. Maksu tulee suorittaa yhdistyksen tilille (Suur-Savon OP: FI12 5271 0420 1125 50) ke. 31.10.2018 mennessä.

Ilmoittautumiset otetaan saapumisjärjestyksessä ja ilmoittautua voi osoitteeseen johtokunta(at)mikkelininsinoorit.fi. Kerrothan jo ilmottautumisen yhteydessä nautitko illallisen pääruokana Fenkolivoissa paistettua lohta vai Kokonaisena paahdettua rotukarjan ulkofilettä (medium).

Mirkun ja Artun parisuhdevinkit (rooleissa: Miia Nuuttila ja Seppo Halttunen)


SHOW

”Arton ja Mirkun parisuhdeleikit” on komedia miehen ja naisen erilaisuudesta. Miia Nuutila ja Seppo Halttunen hyppäävät Mirkun ja Arton rooleihin ja yrittävät selvittää voivatko mies ja nainen koskaan ymmärtää toisiaan tai edes jotenkin löytää yhteisen kielen. Esityksessä leikitään todella parisuhdeleikkejä ja katsotaan mitä tapahtuu kun mies ja nainen ottavat erilaisia lähestymistapoja toisiinsa. Tämän sympaattisen pariskunnan elämänvaiheita seuraillessa voi tulla vaikka hiki, sillä itsensä tunnistamisen mahdollisuus on suuri. Onneksi itselle on kiva nauraa ja matkaan saattaa tarttua vaikka vinkkejä siitä miten toista sukupuolta kannattaa lähestyä. Tarkoitus on sekä nauraa että ymmärtää molempia sukupuolia. Mitä mies haluaa, mistä nainen unelmoi, mikä menee pieleen ja miksi? Löytyykö lopulta punainen lanka ja kaikki on hyvin, ainakin 70 prosenttisesti.

Jos miehet ovat marsista ja naiset venuksesta, mutta Halttusen Seppo onkin Pertunmaalta, niin kuinka paljon pitää hämmentää että päästään edes samalle planeetalle? Kun naisen ja miehen logiikat etsivät toisiaan parisuhteen labyrintissa, siinä on monta mutkaa ennenkuin päästään perille. Mutta ainakin se on varmaa että tarvitaan

mies ja tarvitaan nainen, sillä mitäs hauskaa elämässä muuten olisi? Ei niin mitään.

DINNER

Alkuruokana:
Luomumaa-artisokkakeittoa ja portobello-manchegokrostini

Pääruokana:
Fenkolivoissa paistettua lohta, tuoretomaattirisottoa, myskikurpitsapyrettä ja lime-basilikakastiketta

Tai

Kokonaisena paahdettua rotukarjan ulkofilettä (medium), parmesaani-perunakakkua, glaseerattua juureksia ja tummaa madeirakastiketta

Jälkiruokana:
Mantelikakku, appelsiini-maitosuklaamoussea ja vadelmahilloketta

Erityisruokavaliot huomioidaan. Ilmoitathan niistä etukäteen.


Ovet avautuvat klo 17:00, Dinner klo 18:00, esitys klo 20:00. Ovet sulkeutuvat klo 24:00.

Lähde: https://teatteriravintolailo.fi/mirkun-ja-artun-parisuhdevinkit-miia-nuutila-ja-seppo-halttunen / 16.9.2018