TILAISUUS TÄYNNÄ; JOHTOKUNTA KIITTÄÄ MIELENKIINNOSTANNE!!

 

Elämä janottaa

 

Naisvuoren kesäteatteri ylpeänä esittää: kesällä 2019 Tapio Liinojan ja Mikko Kivisen käsikirjoittama Elämä janottaa -musiikkikomedia. Asetelma on klassinen; Nuori kaupunkilaispoika Morgan lähetetään maalle kesätöihin. Pitäjässä on kylän isoin pohatta Johansson, tämän kaunis tytär Aino, kylän moporyhmä, ja kylän vuoden päätapahtuma eli kyläjuhlat tulossa. Suistuuko kaupunkilaisen elämä raiteiltaan maaseudulla? Kuka löytää tosirakkauden? Kaikilla tuntuu olevan jotain salattavaa, mutta kenellä kyläläisistä on suurin salaisuus?

Kesän hauskimmassa maalaiskomediassa nauretaan Lapinlahden Lintujen hittien tahdissa Naisvuoren kesäteatterissa Mikkelissä!

Käsikirjoitus:   Tapio Liinoja ja Mikko Kivinen

Ohjaus:          Mikko Kivinen

Rooleissa:       Petrus Kähkönen, Tuuli Anikari, Marjaana Viitanen, Aapo Oranen ja Vintte Viitanen.

Lähde:           http://www.mikkelinteatteri.fi/ohjelmisto?ohjelma=121 / 16.5.2019

 

 

Mikkelin insinöörit on varannut 30 lippua pe. 28.6.2019 klo 18.00 olevaan näytökseen. Mukaan tarvitaan vain Avec ja iloinen mieli, kustannukset hoitaa MI ry.

 

 

Illan ohjelma on pääpiirteissään seuraava:

17.00                Kokoontuminen Mikkelin insinöörien toimistolla Vuorikatu 11, jossa tervetuliaismalja ja pientä iltapalaa

17.45                Siirtyminen Naisvuoren kesäteatterille

18.00               Näytelmä alkaa

n. 18.45-19.15 Väliaika, virvokkeita ja pientä purtavaa toimistolla

n. 20.00          Näytelmä päättyy, jonka jälkeen toimistolla on vielä väliajan tapaan tarjolla pientä purtavaa.

 

 

Kuten ennenkin, nopeimmat ilmoittautujat pääsevät mukaan. Pidä siis kiirettä ja ilmoittaudu johtokunnalle osoitteeseen johtokunta(at)mikkelininsinoorit.fi, viimeistään ti. 4.6.2019 !

Johtokunta